Historien om 2023

(Så langt…)

8 kvinner, 8 verk, 8. mars. Gamle Raadhus ble årstedet for Oslo Vocalis feiring av kvinnedagen med de to konsertene «Lyden av kvinner – fra Brontë til Beyoncé». Mange flotte kvinner fikk sin plass i rampelyset denne kvelden, både med tekstlesing og sang. Med oss på scenen hadde vi en bassist og en pianist, som medvirket til at denne kvelden ble ekstra vellykket.

Program
Butterfly (M. Makaroff)
Days of Beauty (O. Gjeilo, E. Brontë)
Wild Nights (E. Dickinson, E. H. Foosnæs)
Ord over grind (E. H. Foosnæs, H. M. Vesaas)
Vargsången (B. Isfält, A. Lindgren, arr. A. Eklund)
Så tag mitt hjerte (M. Bojesen, T. Ditlevsen)
Both Sides Now (Joni Mitchell, arr. J. Coates)
Halo (R. Tedder, B. Knowles, E. K. Bogart)
Ekstranummer: Dancing on my own (R. Carlsson & P. Berger, arr: J. Bremer)

6. mai feiret Bøler skolekor sitt 50-års jubileum på storslått vis med konsert i Gamle Logen med stort band, tidligere korist Silya Nymoen som konferansier og – ikke minst – Oslo Vocalis som gjesteartister. Oslo Vocalis sang med på My Fair Lady–medley og Better place sammen med skolekoret. Vi fremførte også vår egen Vargsången.

Vårsemesteret ble avsluttet 14. juni med popupkonserter rundt om på Bøler. Heldige beboere fikk høre sanger som Sommarpsalm, Bruremarsj fra Moss, Mitt hjerte er ditt, Bruremarsj (Knoph), A nightingale sang in Berkeley square, Med en bukett og Ord over grind. Vi avsluttet kvelden med en hyggelig sammenkomst i hagen til en av koristene.

Til høsten venter Oslo kulturnatt og selvfølgelig julekonsertene

Til forside