Booking

Oslo Vocalis kan tilby korsang for de fleste anledninger, enten som mindre gruppe eller som fullt kor. Vi kan uansett love en proff fremføring. Vi kan underholde på seminarer og konferanser, på kundesammenkomster og på julebord eller andre arrangementer internt i bedriften. Vi har hatt mange oppdrag på kjøpesenter. Vi har også gjennomført mer spesielle oppdrag som filminnspilling, Flash Mob i regi av TV-aksjonen og backupkor for etablerte artister. Uansett anledning kan vi gjøre ditt arrangement til noe helt spesielt. Vi har et allsidig repertoar og vi kan garantert sette sammen et program som vil faller i smak hos dere.

Oslo Vocalis kan gjøre ditt bryllup ekstra minnerikt for deg og alle dine gjester. Sanginnslag ved bryllupseremonien er veldig stemningsskapende, og med et helt kor vil det bli ekstra spesielt. Vi har flere flotte bruremarsjer på repertoaret som passer flott som inn- og/eller utmarsjmusikk. Selve seremonien kan vi krydre med vakre klassiske sanger eller kjærlighetssanger. Eller kanskje ønsker du korinnslag på bryllupsfesten?

Fortell oss om dine ønsker for dagen, så kanskje vi kan bidra til å gjøre den til en skikkelig drømmedag!

Vil du ha Oslo Vocalis i ditt bryllup?

Ord fra noen av våre tidligere oppdragsgivere

«På julebordet til Transportøkonomisk Institutt i november 2016 booket vi Oslo Vocalis til en minikonsert. Det ble en utrolig flott opplevelse, med fantastiske sangere! En bedre start på kvelden kunne vi ikke fått. Repertoaret var allsidig og spennende. Over 100 ansatte var tilstede og de uttrykte stor begeistring for den overraskende og flotte minikonserten. Flere fortalte at de ble rørt til tårer av den vakre musikken. Vi vil på det varmeste anbefale Oslo Vocalis til store og litt mindre store anledninger når dere ønsker vakker musikk og god stemning.»

– Marit Killi, Transportøkonomisk institutt

«Nasjonalt Kunnskapssenter om vold og traumatisk stress har ved 2 anledninger booket Oslo Vocalis til sangoppdrag. Senest høsten 2011 i ett oppdrag for Helsedirektoratet og WHO med deltakere fra mer enn 30 land. Dette var et viktig arrangement for NKVTS, og vi var meget fornøyd med «minikonsertene» og anbefaler med glede koret for andre.»

– Anne Lie Andreassen, Formidlingsstab/Forskningsstab, Ansvarlig for arrangementer
Nasjonalt Kunnskapssenter om vold og traumatisk stress

«Der stod jeg, nervøs som bruder flest. Plutselig hørte jeg den vakre sangen fra Oslo Vocalis. Dørene gikk opp, og det var som om jeg ble løftet opp av englesangen deres, og svevde opp midtgangen til alteret. Det ble en veldig sterk opplevelse både for mannen min og meg. Vi hadde aldri hørt brudemarsjen som ble sunget før. Da vi bestemte oss for å ha kor så var det egentlig fordi ingen av oss er så veldig flinke til å synge i kirken, og så tenkte vi at det kunne hende at det var flere som hadde det sånn, så opprinnelig var tanken at vi ville at koret skulle forsterke salmesangen. Da vi fortalte presten at vi skulle ha et kor så var det han som sa at det måtte vi jo gjøre noe mer ut av og at de burde synge mens jeg kom inn. Koret tok utfordringen på strak arm og sånn ble det. Koret overrasket oss med Cole Porter-sangen «True Love» under vielsen også, og det var veldig hyggelig. I etterkant har vi fått mange kommentarer fra gjester som syntes det var veldig fint. Noen spør om det ikke var fryktelig dyrt. Vi svarer alltid det samme: «Det var verdt hver eneste krone».»

– Karoline Borgen, Brud

«Vi har benyttet Oslo Vocalis ved flere anledninger i våre sentre GlasMagasinet og Byporten Shopping. Koret har et høyt musikalsk nivå med flotte stemmer. Oslo Vocalis har et allsidig repertoar og har vært flinke til å tilpasse programmet sitt til arrangementene de har vært innleid til. Jeg vil med største glede anbefale Oslo Vocalis til ethvert arrangement.»

– Anja Løvåsen, KLP Eiendom kjøpesenter

Til forside