Oslo Vocalis har en medlemsmasse på rundt 25 korister i alderen 18 år og oppover. Kjærligheten til musikken er nok det som knytter medlemmene i Oslo Vocalis sammen. Mange har vært tilknyttet koret siden de var barn (Bøler skolekor), mens andre har en helt annen bakgrunn.

 

 

Kaja Sannerud Andersen
1. alt

Kaja begynte i Bøler skolekor i 1989 og tok skrittet videre til Oslo Vocalis i 1997. Hun har vært med i koret alle år, med unntak av noen år i det store utlandet. Kaja har også sunget i band, og hun har tidligere jobbet med avvikling av konserter og turneer. Hun har master fra Senter for Utvikling og Miljø og jobber med prosjektavvikling og politikk i en humanitær organisasjon. Ellers er Kaja ofte på reisefot til reisemål som den gjennomsnittlige turist helst ikke oppsøker.

  

Bea Antoniewicz
1. alt

Bea hadde sin start i skolekoret i 1993. Derfra gikk veien til Oslo Vocalis i 2003, men etter 2 år forlot hun koret pga studier. Hun vendte nesa mot Danmark og New Zealand, og først våren 2015 var hun igjen på plass i rekkene hos oss. Bea prøvde seg som vokalist i et band i sin ungdom, men det ble ingen karriere ut av det. Hun utdannet seg i stedet til landskapsingeniør, og for tiden jobber hun som trainee i et anleggsgartnerfirma.

  

Vilde Haugerud Berg
2. alt

Vilde har vært med i skolekoret siden hun var 7 år gammel. Høsten 2013 nådde hun riktig alder for å tre inn i rekkene i Oslo Vocalis, og det ble 5 år med korsang før utdanning i Harstad tok henne fra oss. Høsten 2021 er hun tilbake i Vocalis.

 

Linnda Bull
2. alt

Linnda har bakgrunn fra en rekke kor, som sanger, dirigent eller pianist, men siden våren 2012 har hun hatt det bra som sanger i Oslo Vocalis. Linnda trår dog gjerne til og gir oss tonen når vi opptrer uten dirigent. Etter mange år i klasserommet, jobber Linnda nå som veileder i Osloskolen. Fritiden brukes på familie og venner, samt små sangoppdrag i bryllup og andre tilstelninger.

 

 

Lindis Forren
2. alt

Lindis er ny i Oslo Vocalis våren 2020. Omtale og bilde kommer snart

  

Maia Haraldsen
1. sopran

Maia har røtter fra Finland, men hun har bodd i Norge nesten hele livet. Hun har sunget i kor og stått på scene siden hun var 5 år gammel, og spiller piano og ukulele. Hun har også et soloprosjekt med artistnavnet Maia Jern. Maia har en bachelorgrad i populærmusikk, og studerer for tiden lydteknikk. Hun har vært med i Oslo Vocalis siden våren 2015.

 

  

Marita Heintz
2. alt

Marita har vært medlem i Oslo Vocalis siden 2009. Hun er oppvokst i Moss, og hadde sin spede start med 4 år i Moss kirkes sangskole som barn. Marita flyttet til Oslo i 2001 i forbindelse med studier, og jobber nå som bibliotekar på et fagbibliotek innen helsefag. Maritas store kjærlighet heter Eurovision Song Contest. Det er en begivenhet som hun gleder seg til hele året. Tiden mellom hver ESC bruker hun på å gå på teater og konserter.

  

Marte Jørgine Hurlen
2. sopran

Marte er ny i 2. sopranrekka høsten 2020.Omtale kommer snart

  

Brit Ingunn Husby
1. alt

Brit Ingunn kommer fra en liten bygd på Nordmøre. Hun trakk sørover til Oslo for å utdanne seg til sykepleier og jobber nå på et av hovedstadens sykehus. Hun har vært i ulike kor før hun landet i Oslo Vocalis i 2013. Hun er glad i å reise på tur, både til storbyer, solrike strender og fjell.

  

Ragnhild Malm Jensen
1. alt

Ragnhild kom til Oslo Vocalis i 1999 etter 4 år i skolekoret. Hun har hatt et par lengre opphold grunnet studier, men gjorde Vocalis-comeback høsten 2018. Ragnhild er utdannet klassisk sanger og sangpedagog, og har spesialisert seg videre på stemme, språk, og taleapparatet som logoped og spesialpedagogisk rådgiver. Hensikten er å hjelpe de som av ulike årsaker har utfordringer med stemmen. Ragnhild liker å skrive, og har vært redaktør for det studentpolitiske fagbladet Under Utdanning. Hun har som et mål å sy sine egne klær, og jobber med å anlegge kjøkkenhage. 

 

Elin Johansen
1. sopran

Elin er fra Kongsberg og startet i Kongsberg Pikekor som 7-åring. Hun har siden sunget i ulike kammerkor, vokalgrupper og i Norges Ungdomskor. Hun startet i Oslo Vocalis i januar 2012. Elin er musikk- og litteraturutdannet lærer og jobber på en av Oslos grunnskoler. Elin er veldig glad i bøker, kjoler og sjokolade!

  

Synøve Holm Johansen
1. alt

Synøve med en N, er en av korets veteraner. Hun begynte i Bøler Skolekor i 1977, og var med å danne Oslo Vocalis i 1988. Hun har vært med hele veien med unntak av noen år da hun gikk på videregående. Synøve dirigerte skolekorets aspiranter et par år frem til 1990. Noen av disse aspirantene er i dag medlemmer i Oslo Vocalis. Synøve jobber som regnskapsmedarbeider i en stor bedrift.

    

Elin Langli
2. alt

Elin sang seg gjennom barne- og tenårene i skolekoret, men deretter ble det mange års pause fra korsang før hun fant sin plass i Oslo Vocalis våren 2015. Elin har utdannelse innen religion og samfunn, og jobber i dag i en humanitær organisasjon. Hun liker gode bøker og turer i Østmarka.

 

Anne Langsveen
2. sopran

Anne begynte i Bøler skolekor som førsteklassing i 1989. Hun hadde 2 år pause fra korsang i ungdomsårene da hun konsentrerte seg om håndball, og fra 2003-2007 mens hun studerte fysioterapi i utlandet. Anne jobber i dag som fysioterapeut i privat praksis. Hun er en ivrig sportsentusiast og mosjonerer selv i sportene tennis, sykkel og langrenn, de to sistnevnte helst på hytta på fjellet.

 

Henriette Moen
2. sopran

Henriette har bakgrunn fra skolekor, Oslo Soul Teens, Gopselkoret Manna og Kor Major. Så ble det noen år pause før hun fant veien til Oslo Vocalis høsten 2019. Henriette bruker dagene til å bygge videre på barnehagelærerutdanningen med en master i spesialpedagogikk. Ellers liker hun turer i fjellet og å sitte i godstolen med strikketøyet.

 

 Kristine Stokke Monsen
1. sopran

Kristine er ny i Oslo Vocalis fra høsten 2020.

  

Aleksandra Morozova
1. sopran

 
Aleksandra kommer fra St. Petersburg i Russland, men Norge og Oslo har hvert hjemstedet siden sommeren 2015. Hun var bare 7 år da hun begynte å synge. Først i koret ved skolen sin og senere i Children's choir of St. Petersburg TV & Radio. Korkarrieren ble satt litt på vent etter skoleslutt, men sangen fortsatte i form av individuelle sangtimer, klassisk indisk sang i India, russisk folkemusikk og sakralmusikk i en katolsk kirke. Våren 2016 begynte hun i Oslo Vocalis etter å ha hørt oss i en opptreden i Bøler kirke. Aleksandra er student ved European humanitarian university i Vilnius hvor hun leser media og kommunikasjon, men hun håper å komme inn på høyere utdanning i Oslo etter hvert. Den store drømmen er å få studere musikk!

  

Ragnhild Mæland
2. sopran

Ragnhild startet i skolekoret som 7-åring i 1998, men sluttet i 2005 da hun flyttet med familien til Porsgrunn. Der fortsatte hun med korsang i Skien kirkes jentekor frem til 2010. Etter fullført videregående, samt et studieår i Paris, kom hun tilbake til Oslo og Oslo Vocalis høsten 2011. Studier i Sverige førte henne bort fra oss i et par år, men våren 2018 ble det Vocalis-comeback på Ragnhild. Ragnhild bruker tiden sin på å studere litteraturvitenskap og sosiologi, og i tillegg har hun deltidsjobb på museum. Det som er igjen av fritid bruker hun på venner og diverse kulturaktiviteter.

 

Katrine Myra
1. alt

Katrine ble medlem av Bøler skolekor som førsteklassing i 1985, og fortsatte frem til hun ble gammel nok til å begynne i Oslo Vocalis, nesten ti år senere. Katrine er utdannet innen engelsk språk og litteratur, og har jobbet med oversettelse, ledelse og administrasjon. Katrine er aktiv innen science fiction fandom, reiser, leser og skriver.

 

Marit Bøhler Phil
2. sopran

Marit startet i Bøler Skolekor 7 år gammel i 1993, men flyttet til Drøbak som 14-åring. Hun kom tilbake til Oslo Vocalis høsten 2011. I mellomtiden har hun sunget i korene Tryllefløytene og Scenario i Oppegård og deltatt på Fame-skolen - et lokalt kulturskoletilbud som satte opp kjente musikaler. Marit er utdannet barnevernspedagog og jobber som miljøterapeut. Ellers tilbringer hun mye tid på hesteryggen.

  

 

May-Lill Skogli
2. alt

May-Lill vokste opp på Rødtvedt og skolerte seg gjennom Rødvet kirkes barnekantori, Rødvet skolekor, Oslo katedralskoles kor "Peblingene" og Salt tensing (Rødtvet menighet), før hun endte opp i Oslo Vocalis i 2002. May-Lill har cand.mag i russisk og statsvitenskap, og i tillegg utdannelse innen økonomi. Nå jobber hun som HR-ansvarlig på et forskningsinstitutt. Ellers liker May-Lill å bruke tiden sin på å diske opp med lekre retter og bakverk - og på å trene.

 

Janne Marie Svendsen
2. sopran

Janne hadde sitt første møte med korlivet i skolekoret til Nøklevann skole, og har også vært innom tensing, før hun landet i Oslo Vocalis høsten 2017. Hun har bachelor i markedsføring og jobber i bank. Janne er en ivrig konsertgjenger, og liker ellers å tilbringe tiden med sin familie.

 

Mari Brynhildsrud Viggen
1. sopran

Mari er ny 1. sopran fra våren 2020

 

Kristin Aamotsmo
1. sopran

Kristin startet som mange av de andre medlemmene i Vocalis sin korkarriere i skolekoret 7 år gammel. Hun har hatt noen få pauser fra koret gjennom årene, men stort sett har hun vært med på hele reisen etter hun ble klar for Oslo Vocalis høsten 2013. Kristin har bachelorgrad innen markedsføring og jobber for en grossist.

 

 

 

 

 

 

Vil du bli en av oss?
Les mer om opptak til Oslo Vocalis...